Skip to main content
Reserveren

De zomervakantie is nu dan echt voor iedereen van start gegaan en met het mooie weer op komst is het prima vertoeven in eigen land. Hotel Gieling is met zijn ligging de perfecte uitvalsbasis om je vakantie te vieren in de mooie omgeving van Arnhem.

Strandtent in de stad

Mist u toch een beetje het gevoel van een cocktail in je hand en je voeten in het zand? Dan hebben we een goede tip: aan de zuidkant van de Rijn in Arnhem kunt u deze zomer een heuse strandtent vinden. Bij Strand Zuid, gelegen aan de Stadsblokken, kunt u heerlijk genieten van een drankje terwijl u de avondzon in de Rijn ziet zakken.

Uitzicht over Arnhem

Zoekt u liever wat meer avontuur op? In het Sonsbeekpark vindt u de Belvédère, een uitzichttoren die met zijn 30 meter net zo hoog is als de Sint-Eusebiuskerk. Daardoor is het met helder weer mogelijk om Tiel, Nijmegen en het Duitse Emmerich te zien liggen. Deze zomer is de toren iedere zondag (via een wenteltrap van 140 treden) te beklimmen. Een gids vertelt u dan over de historie van de toren en het uitzicht over de omgeving.

Fietsarrangement Hotel Gieling

U kunt natuurlijk ook lekker zelf op onderzoek uitgaan naar wat de omgeving allemaal te bieden heeft. Vanuit Hotel Gieling kunt u diverse fietstochten maken. Steek bijvoorbeeld de rivier over via de kleine veerpontjes, rijd langs de IJssel naar Doesburg en via het bosachtige gebied langs de Oude IJssel naar Doetinchem.

Het Fiets Arrangement bestaat uit het onderstaande:

  • 1 overnachting in een standaard tweepersoons hotelkamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 dag fietshuur met fietsroute
  • Lunchpakket voor onderweg

*te boeken op basis van beschikbaarheid

Duur:

1 dag fietsverhuur.

Kosten:

€65,50 per persoon per dag.