Skip to main content
Reserveren

Zo! 2019 is voorbij gevlogen. Wij kijken terug op een fantastisch jaar. Ook dit jaar heeft Hotel Gieling weer op verschillende manieren bij mogen dragen aan verschillende evenementen. Tevens hebben we voor veel particulieren een fijn verblijf mogen realiseren.

Hotel Gieling voor de zakelijke markt
Hotel Gieling is er voor zakelijke gasten en toeristen die de regio aandoen en deze een fijne overnachting te bieden. In een heerlijke ambiance en dat ook nog eens op een centrale plek. Ook voor de organisatoren en gasten van evenementen biedt Hotel Gieling een oplossing. Een prachtig voorbeeld hiervan is het evenement Qlimax. Hotel Gieling heeft een samenwerking met de organisatoren van Qlimax. Dat betekent dat wij aan bezoekers die graag willen overnachten en de organisatie een plek aanbieden in onze fijne hotel, gelegen dichtbij de A12.

Hotel Gieling voor particulieren
Hotel Gieling in Duiven is de perfecte plek voor een overnachting nabij Arnhem. Het hotel beschikt over luxe kamers met comfort om heerlijk te overnachten. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten voor een onbezorgd verblijf! Zo zijn alle hotelkamers voorzien van een luxe badkamer met douche, wastafel, toilet en föhn, koffie- en theefaciliteiten, een LCD TV met satellietzenders en gratis WIFI. Tevens kunt u bij een verblijf in Hotel Gieling gebruik maken van fitnessfaciliteiten. Hotel Gieling beschikt over verschillende typen kamers die geschikt zijn voor een overnachting voor één, twee, of drie personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een reservering te plaatsen voor grotere groepen, neem daarvoor contact met ons op.

Wij willen alle trouwe gasten bedanken voor het vertrouwen in Hotel Gieling. Op naar een memorabel 2020, met nóg meer aangename nachten bij Hotel Gieling!

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl