Skip to main content
Reserveren

De oranje outfits, slingers en andere attributen mogen weer uit de kast. Dit weekend vindt namelijk hét Koningsfeest van het jaar weer plaats. Mogelijk droomt u er ook weleens over: leven als een echte koning. De werkelijkheid lijkt misschien ver weg, maar is dichterbij dan u denkt. Bij Hotel Gieling voelt u zich namelijk als een koning te rijk tijdens het Koningsdagweekend.

Waan u in Koningsdag sferen
De één kijkt misschien al het hele jaar uit naar deze feesttraditie terwijl de ander liever het feestgespuis achter zich laat. Bij Hotel Gieling kunt u terecht als u zin heeft in een feestje, maar ook als u heerlijk wilt ontspannen. Huur bij ons een fiets en fiets in ongeveer 20 minuten naar de hoofdstad van Gelderland. Geniet gedurende uw rit naar Arnhem van de fijne omgeving. Breng in Arnhem een bezoek aan een van de vele pleinen zoals de befaamde Korenmarkt of Jansplein en geniet van de gezellige drukte en muziek tijdens deze speciale dag. Keer voldaan terug naar Hotel Gieling en zet hier uw avond voort.

Even bijkomen bij Hotel Gieling
Wilt u de koningsdrukte juist achter u laten? Dan is Hotel Gieling uw uitvalsbasis. Wij zorgen ervoor dat u zich even helemaal kunt terugtrekken. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze huurfietsen of –scooters en ga eropuit om de rustieke omgeving van de Veluwe te verkennen. Eet daarna een van onze smaakvolle gerechten in ons restaurant en geniet na met een gezellige borrel aan de bar. Bij Hotel Gieling doen wij er alles aan om u een vorstelijke beleving te geven.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl