Skip to main content
Reserveren

Bij Hotel Gieling begrijpen we heel goed dat het fijn is om soms even in een andere omgeving te zijn. Helemaal tijdens deze situatie, waar heel de wereld mee te maken heeft. Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, niet alleen terecht voor een fijne hotelovernachting, maar ook weer voor een vergadering van maximaal 14 personen.

Een brainstorm met collega’s, een maandelijkse vergadering waarbij de cijfers worden besproken of een halfjaarlijkse meeting om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen ; op de meeste kantoren wordt regelmatig vergaderd. Hoe vaak heeft u tijdens een zakelijke bijeenkomst om zich heen gekeken en mensen zien geeuwen, afgewisseld met druk krabbelen op hun notitieblok? Een vergadering kan zeer effectief en vernieuwend zijn wanneer deze op een externe locatie plaatsvindt.

Bij Hotel Gieling bent u van harte welkom voor zowel een onvergetelijke hotelovernachting als voor een inspirerende vergadering. De vergaderruimtes van Hotel Gieling zijn modern en beschikken over alle benodigdheden om vergaderingen en conferenties in goede banen te leiden. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM. Dat wil zeggen dat we de gepaste afstand van 1,5 meter aanhouden.

Waar wacht u nog op? Reserveer uw vergaderruimte bij Hotel Gieling!