Skip to main content
Reserveren

Éen op de vijf Nederlanders van 12 jaar of ouder heeft last van slaapproblemen. Dit is behoorlijk hoog! Dus is sinds 2008 Internationale Dag van de Slaap in het leven geroepen. Deze dag vindt ieder jaar plaats op de laatste vrijdag voordat het voorjaar begint, in 2018 is dat vandaag.

Een goede nachtrust is essentieel, maar wat nou als je niet lekker kunt slapen? Nu kunnen wij dat onszelf moeilijk voorstellen, maar toch bleek zo’n 57% van alle mensen die in het onderzoek aangaven slaapproblemen te hebben, daadwerkelijk hierdoor problemen te ondervinden. Met het thema World sleep Day, ligt de focus op het belang van gezond slaapritme voor zowel kinderen, volwassen als ouderen.

In het onderzoek van CBS werd geen duidelijke oorzaak gegeven. En helaas hebben wij ook het gouden antwoord niet voor u klaarliggen, maar kunnen we u wel één tip geven, waardoor u beter tot rust komt. Hotel Gieling beschikt namelijk over luxe kamers met comfort en moderne faciliteiten voor een onbezorgd verblijf. Gegarandeerd heerlijk overnachten!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]