Skip to main content
Reserveren

Éen op de vijf Nederlanders van 12 jaar of ouder heeft last van slaapproblemen. Dit is behoorlijk hoog! Dus is sinds 2008 Internationale Dag van de Slaap in het leven geroepen. Deze dag vindt ieder jaar plaats op de laatste vrijdag voordat het voorjaar begint, in 2018 is dat vandaag.

Een goede nachtrust is essentieel, maar wat nou als je niet lekker kunt slapen? Nu kunnen wij dat onszelf moeilijk voorstellen, maar toch bleek zo’n 57% van alle mensen die in het onderzoek aangaven slaapproblemen te hebben, daadwerkelijk hierdoor problemen te ondervinden. Met het thema World sleep Day, ligt de focus op het belang van gezond slaapritme voor zowel kinderen, volwassen als ouderen.

In het onderzoek van CBS werd geen duidelijke oorzaak gegeven. En helaas hebben wij ook het gouden antwoord niet voor u klaarliggen, maar kunnen we u wel één tip geven, waardoor u beter tot rust komt. Hotel Gieling beschikt namelijk over luxe kamers met comfort en moderne faciliteiten voor een onbezorgd verblijf. Gegarandeerd heerlijk overnachten!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl