Skip to main content
Reserveren

Het wildseizoen is alweer een tijdje geopend! Traditioneel gezien begint het wildseizoen rond 15 oktober en loopt het seizoen tot 31 december. Tijdens deze periode mag er het meest gejaagd worden op wild. Natuurlijk zijn er verschillende soorten die al eerder bejaagd mogen worden zoals wilde eenden, reegeiten en reebokken. Hotel Gieling heeft een uitgebreid  menu samengesteld voor alle wildliefhebbers!

Hoe kouder het buiten wordt, hoe langer er binnen getafeld mag worden. Met elkaar genieten van een goed stuk wild vlees, zoals gerechten met hertenbiefstuk is sfeerproeven. Onze chef-kok gebruikt het lekkerste vlees van dieren in het wild als hert en ree.

Het wildseizoen leent zich uitstekend voor het uitproberen van andere vleessoorten. Hét moment om in plaats van rund eens te kiezen voor een heerlijk malse hertenbiefstuk, begeleid met cranberry saus, aardappelgarnituur en als kers op de taart afgemaakt met verse groenten.  Wat een echte aanrader is hierbij: Amstel Bok bier. Of kiest u voor het stoofpotje? De vleesliefhebber likt zijn vingers af bij deze verrukkelijke menu’s!

Kom snel langs en laat u verassen door onze service!