Wild zien bij Hotel Gieling

Het wildseizoen is alweer een tijdje geopend! Traditioneel gezien begint het wildseizoen rond 15 oktober en loopt het seizoen tot 31 december. Tijdens deze periode mag er het meest gejaagd worden op wild. Natuurlijk zijn er verschillende soorten die al eerder bejaagd mogen worden zoals wilde eenden, reegeiten en reebokken. Hotel Gieling heeft een uitgebreid  menu samengesteld voor alle wildliefhebbers!

Hoe kouder het buiten wordt, hoe langer er binnen getafeld mag worden. Met elkaar genieten van een goed stuk wild vlees, zoals gerechten met hertenbiefstuk is sfeerproeven. Onze chef-kok gebruikt het lekkerste vlees van dieren in het wild als hert en ree.

Het wildseizoen leent zich uitstekend voor het uitproberen van andere vleessoorten. Hét moment om in plaats van rund eens te kiezen voor een heerlijk malse hertenbiefstuk, begeleid met cranberry saus, aardappelgarnituur en als kers op de taart afgemaakt met verse groenten.  Wat een echte aanrader is hierbij: Amstel Bok bier. Of kiest u voor het stoofpotje? De vleesliefhebber likt zijn vingers af bij deze verrukkelijke menu’s!

Kom snel langs en laat u verassen door onze service!

Kijk hier voor de beschikbaarheid

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten en verder gaan