Skip to main content
Reserveren

Volgende week is het Valentijnsdag ‘de dag van de liefde’ oftewel dé dag om je lief te verrassen. Wat is er leuker dan met Valentijn helemaal uit te pakken en je partner écht te verassen? Verras hem om haar met een romantisch weekendje weg om de liefde te vieren!

Hotel Gieling in Duiven is de perfecte plek voor een romantische overnachting . Het hotel beschikt over luxe kamers met comfort om heerlijk te overnachten. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten voor een onbezorgd verblijf! Zo zijn alle hotelkamers voorzien van een luxe badkamer met douche, wastafel, toilet en föhn, koffie- en theefaciliteiten, een LCD TV met satellietzenders en gratis draadloos internet. Tevens kunt u bij een verblijf in Hotel Gieling gebruik maken van fitnessfaciliteiten.

Liefhebbers van rust kunnen genieten in het prachtige gebied de Liemers. In deze regio kunt u fietsen en wandelen in een ongerept landschap. U wordt omgeven door rivieren, heuvels en uitgestrekte natuurgebieden.

Voor de liefhebber van cultuur en historie is er het Nederlands Openluchtmuseum. Op originele wijze biedt dit museum een intiem kijkje in het dagelijks leven van Nederlanders door de eeuwen heen. Aan de hand van historisch accuraat ingerichte gebouwen wordt het wonen en werken in het Nederland vroeg in beeld gebracht.

Een kaartje, diner of een hart van chocolade is leuk. Maar eigenlijk gaat er niets boven een hotelovernachting bij Hotel Gieling!

Geniet van het liefdesweekend en maak gebruik van vele mogelijkheden die Hotel Gieling u te bieden heeft. Boek nu uw kamer!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]