Skip to main content
Reserveren

Frissere avonden en prachtige herfstkleuren, de eerste Bockbieren worden geproefd en het gekloofde haardhout zorgt voor een aangename warmte en knusse sfeer. Culinair Nederland kijkt uit naar dit moment: het Wildseizoen is aangebroken!

Jaarlijks vormt het Wildseizoen een periode waar culinair Nederland reikhalzend naar uit kijkt. Om precies te zijn start het “culinaire wildseizoen” op 15 oktober. Dat is alweer even geleden, want vandaag naderen we al 1 november. Dat wil zeggen dat de feestdagen ook dichtbij komen. Proef de sfeer bij de allergrootste kerstafdeling van Nederland, wat zeggen we, van heel Europa! We hebben het dan natuurlijk over de kerstshow bij Intratuin Duiven en sluit uw dagje weg af bij Hotel Gieling met een heerlijk, culinaire wilddiner!

Iedere fijnproever weet dat het Wildseizoen iets speciaals heeft. Hotel Gieling heeft óók wild op het menu staan: Wildstoofpot. Onder het genot van een heerlijk verfrissend bockbiertje kunt u genieten van de sfeer!

Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen!

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl