We naderen alweer 1 november!

Frissere avonden en prachtige herfstkleuren, de eerste Bockbieren worden geproefd en het gekloofde haardhout zorgt voor een aangename warmte en knusse sfeer. Culinair Nederland kijkt uit naar dit moment: het Wildseizoen is aangebroken!

Jaarlijks vormt het Wildseizoen een periode waar culinair Nederland reikhalzend naar uit kijkt. Om precies te zijn start het “culinaire wildseizoen” op 15 oktober. Dat is alweer even geleden, want vandaag naderen we al 1 november. Dat wil zeggen dat de feestdagen ook dichtbij komen. Proef de sfeer bij de allergrootste kerstafdeling van Nederland, wat zeggen we, van heel Europa! We hebben het dan natuurlijk over de kerstshow bij Intratuin Duiven en sluit uw dagje weg af bij Hotel Gieling met een heerlijk, culinaire wilddiner!

Iedere fijnproever weet dat het Wildseizoen iets speciaals heeft. Hotel Gieling heeft óók wild op het menu staan: Wildstoofpot. Onder het genot van een heerlijk verfrissend bockbiertje kunt u genieten van de sfeer!

Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen!

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Sluiten en verder gaan