Skip to main content
Reserveren

Als het Nationale Park de Hoge Veluwe ’s ochtends in alle vroegte ontwaakt is het op zijn mooist. Daarom gaat het Park op Hemelvaartsdag al om 6 uur ’s ochtends open voor dauwtrappers. Tot 8 uur in de ochtend is de entree gratis voor alle wandelaars, fietsers, ruiters en aanspanningen!

Voor de vroege vogels is dauwtrappen met een van de natuurgidsen tijden Hemelvaartsdag een echte aanrader. Op de mooiste plekken ziet u de nevels over de vlakte en de eerste zonnestralen door de bomen. Het prille groen kleurt de bomen en de geur van de bodem prikkelt in de neusgaten. Dat betekent vroeg uit de veren, maar daar zal u geen spijt van krijgen. 

Liever zelf op pad? Kies dan een van de wandelroutes. Zij wijzen u langs de mooiste plekken in het natuurgebied. Kijk ook eens bij de *arrangementen van Hotel Gieling, wij kunnen u bijvoorbeeld ook voorzien van fietsen.

Voor wie de dag wil beginnen met een heerlijk kopje koffie of een uitgebreid luxe ontbijt is van harte welkom bij Hotel Gieling! Geniet van de opkomende zon, mystieke ochtendnevels en een kakofonie van vogelgeluiden.