Skip to main content
Reserveren

De blaadjes van de bomen veranderen van kleur, de truien gaan weer uit de kast en we gaan van ijskoffie naar warme chocolademelk. Voordat u het weet is het zover.. het is weer bijna herfst! Veel mensen voelen zich toch een beetje somber wanneer de blaadjes vallen en de dagen korter worden. Maar wist u dat de herfst ook heel veel positieve effecten heeft op uw lijf en gemoed? Hotel Gieling heeft een aantal redenen voor u op een rijtje gezet.

1. Het helpt u helder nadenken
Het lijkt alsof uw brein een stuk minder mistig is als in de zomer. Even die koude lucht inademen en opeens weet u wat u moet doen.
2. Er is een heleboel om naar uit te kijken
Er is één ding leuker dan Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw en dat is toeleven naar al deze feestdagen. De versierde winkelstraten, de prachtige etalages, de fantastische kerstrecepten en natuurlijk overal lichtjes. Uitkijken naar al die feestelijkheden geeft uw serotoninegehalte een goede slinger, waardoor u uw meteen vrolijk voelt.
3. Het brengt ons samen
Bestaat er iets fijners dan tijdens een koude avond op de bank kruipen met uw geliefde en een Netflix? En of u nou onder een dekentje ligt met uw partner, kinderen, hond of kat; binnen blijven brengt mensen samen en u wordt niet meer geplaagd door de gedachte dat unaar buiten móet omdat het weer zo lekker is.
4. U bent meer buiten
We hebben een hele warme zomer gehad, soms wel eens té warm. We denken dat we in de zomer het meeste buiten zijn, maar stiekem spenderen we dan toch meer tijd mét airco. Wie krijgt er met de herfst niet spontaan zin in een heerlijke boswandeling bij bijvoorbeeld de Veluwe?

Sluit uw dag af bij Hotel Gieling

Rijd na uw boswandeling in Nationaal Park Veluwezoom zeker even door naar Duiven voor een bezoek aan Hotel Gieling. Wij voorzien u namelijk graag van een heerlijk diner met aansluitend een borrel om de fijne dag af te sluiten. En indien gewenst, overhandigen wij u de sleutel van een van onze hotelkamers waarmee u de beleving écht compleet maakt en uiteindelijk moe, maar voldaan in slaap valt. Laat u verrassen door de gezelligheid van het najaar en de schoonheid van de Nederlandse natuur, maar vooral door de gastvrije dienstverlening en de culinaire mogelijkheden van Hotel Gieling.