Skip to main content
Reserveren

Hotel Gieling is een familiebedrijf in Duiven, vlakbij de Duitse grens in het oosten van Nederland. De Familie Gieling en haar medewerkers staan voor gastvrijheid, persoonlijk contact en kwaliteit. Hotel Gieling is een drie sterren hotel met een zes sterren service! We doen er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken en staan dan ook altijd paraat om in te spelen op uw persoonlijke wensen.

Hotel Gieling staat voor passie en loyaliteit. Passie voor het runnen van Hotel Gieling en loyaliteit naar zowel het personeel als de gasten. Hotel Gieling is opgericht in 2005 en dus al 11 jaar gastvrij! In deze elf jaar hebben we mooie ontwikkelingen mogen meemaken en zijn we trots op waar Hotel Gieling nu staat. Zo hebben we in de loop der jaren alle kamers gemoderniseerd en voorzien van een luxe inrichting, zodat u zich heerlijk thuis zult voelen in de moderne en comfortabele omgeving. Wat gedurende de 10 jaar onveranderlijk is gebleven, is het gastvrije en vriendelijke karakter van het hotel.

Bij Hotel Gieling in Duiven zijn we u graag van dienst!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Reserveer hier!” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Reserveren” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/contact/”][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl