Skip to main content
Reserveren

Carnaval: Het klinkt als muziek in de oren of u vindt het helemaal niks. Het zuiden des lands staat tijdens de carnaval weer dagenlang ‘onder water’. Steden veranderen hun naam, boerenkielen komen weer uit de kast en de kroegen worden omgebouwd tot ware feestpaleizen. Vindt u dat nou helemaal niks en wilt u liever de rust opzoeken dit jaar? Dan bent u bij ons van harte welkom!

Geniet van de rust, natuur en gastvrijheid. Met de Veluwe in de achtertuin is Hotel Gieling de ideale locatie om te genieten van de natuur. Tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht komt u helemaal tot rust en krijgt u nieuwe energie. Hotel Gieling ligt vlakbij Arnhem, dus u kunt er ook voor kiezen om deze historische stad te verkennen. Arnhem kent een rijke historie wat ervoor zorgt dat de stad veel te bieden heeft, van musea tot een gezellig centrum. Bent u niet zo’n cultuursnuiver, dan gaat u lekker een dag winkelen in deze shoppingstad.

Bent u gek op de dierentuin? Vergeet dan zeker geen bezoek te brengen aan Burgers’ Zoo. Met 1,5 miljoen bezoekers per jaar is deze dierentuin de best bezochte attractie van Gelderland. Er zijn ruim 400 diersoorten te ontdekken en het blijft een unieke ervaring voor jong en oud. Kortom, er valt genoeg te beleven in de buurt van Hotel Gieling, dus u kunt met een gerust hart naar ons komen als u de carnaval wilt ontvluchten.

Voel u welkom tijdens de carnaval en geniet bij Hotel Gieling!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]