Skip to main content
Reserveren

Het is dankzij de veelvuldige berichten in de media bíjna niet te missen: aankomende donderdag is het Valentijnsdag. Heeft u al bedacht hoe u uw geliefde in de watten gaat leggen? Hotel Gieling zorgt er graag voor dat u een onvergetelijke indruk maakt. Kom gezamenlijk dineren in ons sfeervolle restaurant en sluit de dag af met een fijne overnachting. Iedereen verdient toch een vleugje romantiek?

Valentijnsdag is overal
De één vindt het maar een commerciële bedoeling, de ander kijkt er maanden naar uit en smeedt allerlei romantische plannen: Valentijnsdag. Al wekenlang zijn de winkels tot de nok gevuld met kaarten, cadeaus en zelfs gebakjes – en dat alles in romantisch rood en roze. Het kan niet gek genoeg. Valentijnsdag is tegelijkertijd een dag waar veel huishoudens afspreken ‘niet aan te doen’, maar waar stiekem toch een kleine teleurstelling ontstaat wanneer blijkt dat er écht niet aan gedaan is. Kortom: het is een dag die wereldwijd door ieder op een eigen manier beleefd wordt. Toch zou quality time met je partner, en het verrassen van hem of haar, niet tot één moment in het jaar beperkt hoeven worden, toch? Een avondje dineren en een heerlijke hotelovernachting kan immers altijd.

Dineren, borrelen, slapen en ontbijten bij Hotel Gieling
Bij Hotel Gieling zorgen we er graag voor dat de beleving van u en uw gezelschap tot in de puntjes volmaakt is. Dit doen wij onder andere door smaakvolle gerechten te serveren in ons restaurant, waarbij uw wensen leidend zijn, en het inrichten van een sfeervolle hotelkamer waar u volledig tot rust komt. Of u het diner nu het liefst afsluit met een gezellige borrel in onze bar of uzelf met uw partner terugtrekt voor wat meer privacy; bij Hotel Gieling besteedt u de tijd zoals u dat het fijnst vindt.

Mogen wij u met Valentijnsdag, of wellicht op een later moment, verwelkomen? U bekijkt hier de beschikbare hotelkamers.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl