Skip to main content
Reserveren

Goed nieuws voor alle bierliefhebbers! Het is misschien nog wat vroeg voor een pintje, maar drink er vanavond gerust eentje extra. Want vandaag is het internationale Bierdag!

Elk jaar op de eerste vrijdag van augustus wordt internationale Bierdag gevierd. Het idee ontstond in 2007 in California, maar groeide al snel uit tot een wereldwijd feest. Een goede reden om het sfeervolle terras van Hotel Gieling te bezoeken voor een verfrissend speciaal biertje!

Smaken verschillen, ook als het om bier gaat. Het aanbod is enorm, maar welke bieren heeft Hotel Gieling nu eigenlijk allemaal in huis? Hieronder vindt u de top 10 bieren, bij Hotel Gieling.

Pilsener
Heineken pilsener
Een verfrissend volmout kwaliteitspils met een licht fruitige smaak die perfect in balans is met de frisse bitterheid van de dop.

Rijk & donker
Affligem dubbel
Abdijbier met een kruidige aroma van kruidnagel en karamel. Een karaktervol bier met een zachtmoutige smaak en een zoet karakter.

Brand Imperator
Het oudste speciaalbier van Nederland. De rijke smaak dankt Imperator aan een blend van gebrande moutsoorten.

Krachtig & blond
Affligem Blond
Abdijbier met een kruidig, citroen aroma en een vleugje vanille. Affligem Blond heeft een diepe smaak en een lichte frisse afdronk.

Affligem Tripel
Abdijbier met intense aroma’s van mout en rijp fruit. Een karaktervol bier met een rijke smaak en een fijnbittere afdronk.

Brand Zwaar Blond
Brand Zwaar Blond, de winnaar van de Brand Bierbrouwerwedstrijd 2013, heeft een krachtig en fruitig karakter.

Fruitig & fris
Amstel Radler
Radler is een verfrissende mix van Amstel bier en citroenwater.

Mort Subite Kriek Lambic
Deze zoete Kriek Lambic is een blend van zoetigheid, 1 jaar oude Lambic voor de frisheid en oude Lambic voor die typische lichtzure toets.

Seizoensbier
Amstel Bock
Traditioneel, ongezoet bockbier. Dit biertje wordt uitsluitend in de herfst gebrouwen.

0.0%
Heineken 0.0%
Een alcoholvrij bier met een verfrissende en fruitige smaak dankzij Heiniken’s unieke A-gist, gecombineerd met een zacht moutige body.

Wij zeggen, proost en tot kijk bij Hotel Gieling!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]