Skip to main content
Reserveren

Valentijnsdag. Een dag als alle andere dagen, maar toch ook weer niet. Het is namelijk dé dag om nog even extra stil te staan bij de liefde en dit te tonen aan uw geliefde(s). Heeft u al in gedachten hoe u uw Valentijn(s) gaat verrassen? Hotel Gieling helpt u een handje. Valentijnsdag kunt u bij ons overigens niet alleen met uw lief, maar ook met uw moeder, vader, zus of beste vriend(in) vieren.

Hoe nuchter we ook zijn als het gaat om Valentijnsdag, een cadeau wordt over het algemeen toch stiekem gewaardeerd. Al wekenlang liggen de winkels vol met kaarten, rozen en dozen chocolade en dat alles in de kleur van de liefde: rood. Echter, quality time en écht even samen zijn, is misschien wel hét beste cadeau dat u kunt geven. Zo heeft u namelijk even volledig de aandacht voor elkaar. Wat dacht u daarom van een hotelovernachting in een fijne omgeving? Hotel Gieling is de plek bij uitstek om er samen even tussenuit te knijpen.

Vier de liefde
In de omgeving valt genoeg te beleven. Ga samen romantisch dineren in een van de vele restaurants in de nabij gelegen stad Arnhem of wandel over de Veluwe. Mogelijkheden genoeg om de liefde te vieren.

Dineren, borrelen, slapen en ontbijten bij Hotel Gieling
Bij Hotel Gieling zorgen we er graag voor dat de beleving van u en uw gezelschap tot in de puntjes volmaakt is. Dit doen wij onder andere door smaakvolle gerechten te serveren in ons restaurant en het inrichten van een sfeervolle hotelkamer waar u volledig tot rust komt. Of u het diner nu het liefst afsluit met een gezellige borrel in onze bar of uzelf met uw partner terugtrekt voor wat meer privacy; bij Hotel Gieling besteedt u de tijd zoals u dat het fijnst vindt.

Wij verwelkomen u graag tijdens Valentijnsdag, of op een ander moment. Hieronder bekijkt u de beschikbare hotelkamers.