Skip to main content
Reserveren

Vaak wordt september gezien als een verlengmaand van de zomer. In de praktijk pakt dat dit jaar duidelijk anders uit. En dat terwijl het eigenlijk nog zomer is.  

Wilt u er tijdens de herfstperiode eens lekker tussenuit? Verblijf dan bij Hotel Gieling. Tijdens de herfstmaanden is er van alles te doen in en rondom Duiven. Overnacht bij het hotel aan de Veluwe en geniet van het herfstweer. Bij Hotel Gieling bent u verzekerd van een geweldige herfstvakantie!

De centrale ligging van de Liemers garandeert dat er voor iedereen iets te doen is: lekker wandelen op de Hoge Veluwe, winkelen in Arnhem of heerlijk zwemmen bij recreatiegebied Rhederlaag. Naast winkelen kunt u óók een bezoekje brengen aan het Nederlands Openluchtmuseum. Op originele wijze biedt dit museum een intiem kijkje in het dagelijks leven van Nederlanders door de eeuwen heen. Aan de hand van historisch accuraat ingerichte gebouwen wordt het wonen en werken in het Nederland van vroeger in beeld gebracht.

Vanaf 23 september is in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem de Canon van Nederland te zien: een presentatie van de hele geschiedenis van ons land, van ‘hunebed tot heden’. Vijftig belangrijke personen, creaties en gebeurtenissen laten zien hoe Nederland is geworden tot het land waarin we nu leven.

Wilt u lekker shoppen, erop uit in de natuur of de historie van Nederland verkennen? Boek dan een kamer bij Hotel Gieling en vier de herfst!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid in uw gewenste periode” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid in uw gewenste periode“][/call_to_action]