Skip to main content
Reserveren

Dit jaar worden de feestdagen noodgedwongen klein gevierd, maar dat mag de pret niet drukken. Even ontsnappen aan de coronaperikelen, sinter-kerst-en-nieuw poeha én uw woning, die u na al die maanden thuiswerken ook wel even heeft gezien? Kom lekker ontspannen bij Hotel Gieling. Wij staan voor u klaar.

Ontspannen feestdagen

Hoewel het dit jaar met minder bombarie gepaard ging dan we gewend zijn, is het u vast niet ontgaan dat de goedheilig man weer aan land is gekomen. Ondertussen bepaalt de kerstversiering alweer een tijdje het straatbeeld en draaien de oliebolkramen alvast warm voor komende maand. Nederland maakt zich klaar voor – ietwat vreemde – feestdagen. En hoe u het ook wendt of keert, deze dagen zorgen ieder jaar weer, zélfs ten tijde van corona, voor de nodige stress. Hotel Gieling neemt die druk met alle liefde van u weg. Het is heerlijk vertoeven in ons hotel – en het restaurant is gewoon geopend. Kortom: de perfecte ingrediënten om even te ontsnappen aan de chaos.

Verzorgd tot in de puntjes

Tijdens uw verblijf zal het u aan niets ontbreken. Ons driesterrenhotel staat bekend om de zessterrenservice. Daarnaast kunt u genieten van ons heerlijke ontbijtbuffet, een goed verzorgde lunch of een diner met dagverse ingrediënten. Het hotel beschikt tevens over een gratis WiFi-verbinding, maar misschien is het na al die maanden (video)bellen en digitaal afhankelijk zijn juist wel even lekker om daar geen gebruik van te maken ;-).