Skip to main content
Reserveren

Dit jaar is er onverminderd grote belangstelling voor de 101ste Vierdaagse. Er zijn maar liefst 50.403 mensen geweest die zich hebben ingeschreven voor de Vierdaagse in Nijmegen. Afgelopen vrijdag hebben 47.000 mensen te horen gekregen dat ze zijn ingeloot voor ‘The Walk of the World’. Loopt u zelf mee of gaat u iemand aanmoedigen? Verblijf dan bij Hotel Gieling!

Van 18 t/m 21 juli staat Hotel Gieling geheel in het teken van de Nijmeegse Vierdaagse.  Het hotel is uitstekend bereikbaar met de auto via snelweg A12 en heeft voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is Hotel Gieling goed te bereiken: vanaf Hotel Gieling bent u in mum van tijd bij de start van een geweldige wandeldag.

Óók tijdens de Nijmeegse Vierdaagse staan wij paraat om in te spelen op uw persoonlijke wensen, voor Hotel Gieling is niets teveel. Het restaurant heeft circa 50 zitplaatsen en kan worden uitgebreid tot 100, genoeg plek voor iedereen. Wij kunnen u tijdens deze feestelijke dagen dus ook voorzien van een heerlijke lunch of diner. Ook kunt u lekker op ons terras genieten van hapjes en drankjes.

Wacht niet langer! Kom en geniet bij Hotel Gieling tijdens de Vierdaagse. Wij kijken uit naar uw komst!