Skip to main content
Reserveren

Vaderdag staat voor de deur. Voor sommigen zal dat betekenen dat er weer onverdroten wordt gezocht naar een origineel cadeau. Heeft u een hotelovernachting voor uw vader al eens overwogen?

Een origineel Vaderdag cadeau blijft een lastige opdracht. Hoewel er genoeg reclame voorbij komt in de aanloop naar Vaderdag (dit jaar op zondag 16 juni), komt het vaak toch neer op een nieuwe parfum of een paar sokken. Niets mis mee natuurlijk, maar ook niet echt verrassend. Kom samen met het hele gezin naar Hotel Gieling om uw vader eens flink in de watten te leggen.

Is uw vader een echt buitenmens? Ontdek de omgeving van Hotel Gieling en verbaas u over al het moois dat de streek te bieden heeft. Vanaf hier springt u zo op de fiets om een mooie tocht over de Veluwe te maken, bijvoorbeeld in combinatie met het fiets- of het Veluwescooter arrangement. Deze arrangementen bieden u de mogelijkheid om te genieten van alle natuur die in de buurt te vinden is, in combinatie met een hotelovernachting en een uitgebreid ontbijtbuffet.

Vult u de dag liever anders in? Dat kan natuurlijk ook. Met gezellige restaurants, mooie winkels en verschillende musea om de hoek zijn er talloze mogelijkheden om er een onvergetelijk Vaderdag uitje van te maken.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]