Skip to main content
Reserveren

Heerlijk hé, die zomerse temperaturen? Helaas zit lekker in de zon liggen aan het strand met een heerlijk drankje erbij, er niet in, want er moet gewoon gewerkt worden! Hotel Gieling maakt werken een stuk aangenamer en biedt alles wat u nodig heeft om comfortabel en succesvol te vergaderen zowel voor in de winterdagen als in de warme zomerdagen.

De stralende zon, de fantastische temperaturen en het werk wat moet gebeuren zijn geen ideale combinatie. Maar bij Hotel Gieling zijn alle ruimtes voorzien van Airconditioning en met dit warme weer zijn de ruimtes óók nog voorzien van extra koud water. Na een intensieve vergadering kunt u samen met uw collega’s of zakenrelaties genieten van een heerlijke lunch en diverse drankjes of een voortreffelijk diner tot de lekkerste wijnen op ons terras.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Vraag hier uw offerte aan!” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Vergaderen” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/vergaderen/”][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl