Skip to main content
Reserveren

Er zijn heel wat mooie dingen te zien op de wereld. Mooie steden, gave architectuur, unieke cultuur en prachtige natuur. Als reislustige avonturier wilt u het liefst alles met eigen ogen zien. Maar als duurzame reiziger heeft u het misschien wel moeilijk met het feit dat veel van uw droombestemmingen alleen per vliegtuig te bereiken zijn. Wat doet u dan? Wij helpen u graag verder!

De historische stad Arnhem kent een rijke geschiedenis. In de 13e eeuw kreeg Arnhem stadsrechten en in 1817 werd het de hoofdstad van de provincie Gelderland. De stad was tijdens de Tweede
Wereldoorlog de inzet van een zware veldslag met de Rijnbrug als inzet. De lange geschiedenis zorgt ervoor dat Arnhem de bezoeker veel te bieden heeft, van musea tot een gezellig centrum.

Vanuit ons hotel kunt u naast het bezoeken van Arnhem, recreëren in het prachtige gebied de Liemers. In deze regio kunt u fietsen en wandelen in een ongerept landschap. U wordt omgeven door rivieren, heuvels en uitgestrekte natuurgebieden. Naast de prachtige omgeving kent het gebied een rijke historie. Eeuwenlang is er klei gewonnen voor de steenindustrie. U ziet dit terug aan de talloze schuren, schoorstenen en pittoreske plaatjes. In de dorpjes kunt u heerlijk winkelen of genieten op het terras.

De plaats Duiven is een relatief jonge aanwinst voor Nederland. Pas in 1816 werd de plaats overgenomen van Pruissen, de voorloper van het moderne Duitsland. Vanaf midden jaren tachtig
begon Duiven sterk te groeien en inmiddels telt de plaats 26.000 inwoners.  Het is vooral bekend vanwege de grote regionale bedrijfsterreinen waar bedrijven als de Makro, MediaMarkt, IKEA en de Intratuin zich gevestigd hebben.

Behalve Arnhem, Duiven en de Liemers zijn er nog een groot aantal bestemmingen makkelijk te bereiken vanuit Hotel Gieling. Op slechts korte afstand kunt u vanuit het hotel een bezoekje brengen aan:

– Apenheul
– Apeldoorn
– Mosterdfabriek
– Nationaal Park Hoge Veluwe
– Hoenderloo
– Recreatiepark Rhederlaag
– Doesburg

Wij helpen u graag met het plannen van uw uitstapje. Voor ons team kent de streek geen geheimen
meer!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Neem contact op met Hotel Gieling” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”CONTACT OPNEMEN” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/contact/”][/call_to_action]