Skip to main content
Reserveren

Op de derde zondag in juni is het weer zover; Vaderdag. De uitgelezen kans om alle vaderfiguren extra te verwennen en hen te bedanken voor het feit dat ze de leukste, beste of stoerste vader van de wereld zijn.

Voor sommigen zal dat betekenen dat er weer onverdroten wordt gezocht naar een origineel cadeau. Heb je een hotelovernachting voor je vader al eens overwogen? Een origineel Vaderdagcadeau blijft een lastige opdracht. Hoewel er genoeg reclame voorbij komt in de aanloop naar Vaderdag, komt het vaak toch neer op een nieuwe parfum of een paar sokken. Niets mis mee natuurlijk, maar ook niet echt verrassend. Kom samen met het hele gezin naar Hotel Gieling om je vader eens flink in de watten te leggen.

Is je vader een echt buitenmens? Ontdek de omgeving van Hotel Gieling en verbaas je over al het moois dat de streek te bieden heeft. Vanaf hier springen jullie zo op de fiets om een mooie tocht over de Veluwe te maken, bijvoorbeeld in combinatie met het fiets- of het Veluwescooter arrangement. Deze arrangementen bieden je de mogelijkheid om te genieten van alle natuur die in de buurt te vinden is, in combinatie met een hotelovernachting en een uitgebreid ontbijtbuffet. Vul je de dag liever anders in? Dat kan natuurlijk ook. Met lekkere restaurants, mooie winkels en verschillende musea om de hoek zijn talloze mogelijkheden om er een onvergetelijk Vaderdaguitje van te maken.

De liefde van de man gaat óók wel door de maag, daarom staat er bij aankomst een heerlijk watertandend diner op hem te wachten en ’s morgens een uitgebreid ontbijtbuffet. Om even helemaal bij te komen, slaapt hij twee dagen in een luxe kamer die van alle gemakken is voorzien. Zo wordt Vaderdag nóg bijzonderder.

Wat dacht u ervan? Boek snel uw weekendje bij Hotel Gieling!