Skip to main content
Reserveren

Naast een heerlijk verblijf in Hotel Gieling heeft u ook de mogelijkheid om eenvoudig een fiets te huren en de omgeving te verkennen. Als gast van Hotel Gieling kunt u tegenwoordig ook gebruik maken van onze overdekte en afgesloten fietsenstalling. Te allen tijde kunt u uw fiets overdekt en veilig stallen!

Vanuit ons hotel kunt u recreëren in het prachtige gebied de Liemers. In deze regio kunt u fietsen en wandelen in een ongerept landschap. U wordt omgeven door rivieren, heuvels en uitgestrekte natuurgebieden. Naast de prachtige omgeving kent het gebied een rijke historie. Eeuwenlang is er klei gewonnen voor de steenindustrie. U ziet dit terug aan de talloze schuren, schoorstenen en pittoreske plaatjes. In de dorpjes kunt u heerlijk winkelen of genieten op het terras.

Of u nu komt overnachten, dineren in het restaurant of een drankje nuttigt in de hotelbar, al onze sportieve gasten kunnen voortaan met een gerust hart hun fiets veilig achterlaten bij Hotel Gieling!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid in uw gewenste periode” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid in uw gewenste periode“][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl