Skip to main content
Reserveren

Horrorsettings, gruwelijke monsters door de straten en zelfs spookhuizen in verschillende parken. Het is weer bijna Halloween. Het klinkt u als muziek in de oren of u vindt het helemaal niks. Wilt u liever de rust opzoeken? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Op 31 oktober wordt er steeds meer aandacht besteed aan het Halloween feest in Nederland. Kinderen verkleden zich en bellen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes voor een ‘Trick or Treat’.

Kom naar Hotel Gieling en geniet van de rust, natuur en gastvrijheid. Met de Veluwe in de achtertuin is Hotel Gieling de ideale locatie om te genieten van de natuur. Tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht komt u helemaal tot rust en krijgt u nieuwe energie. Hotel Gieling ligt vlakbij Arnhem, dus u kunt er ook voor kiezen om deze historische stad te verkennen. Arnhem kent een rijke historie wat ervoor zorgt dat de stad veel te bieden heeft, van musea tot een gezellig centrum. Bent u niet zo’n cultuursnuiver, dan gaat u lekker een dag winkelen in deze shoppingstad.

Geniet tijdens de Halloween dagen bij Hotel Gieling en blijf ná afloop lekker slapen in een van onze comfortabele kamers. Na een goede nachtrust geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet met volop keus uit verschillende ontbijtgerechten.

Voel u welkom tijdens het Halloween feest en geniet bij Hotel Gieling!

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl