Skip to main content
Reserveren

Ontdek op de geruisloze, natuurvriendelijke, elektrische scooter de Posbank en de Veluwezoom. Tijdens een toch van maximaal drie uur stopt u her en der bij eeuwenoude kastelen en gezellige horecaplekjes. U kunt genieten van de prachtige vergezichten over de heide en u maakt kennis met de Schotse Hooglanders. U hoeft géén helm te dragen, dus geniet van de wind door je haren!

Toeren met de Veluwescooter is vanuit de Veluwetransferium Posbank één van de nieuwste activiteiten. Of u nu alleen gaat rijden of met z’n tienen, succes is verzekerd!

Hotel Gieling heeft een arrangement samengesteld speciaal voor deze Qwic Lite scooter:  Veluwescooter arrangement. Voor €67,00 per persoon kunt u genieten van één hotelovernachting en een uitgebreid ontbijtbuffet met welkomstdrankje. Óok zit hierbij een gratis route, een kortingsbon voor een consumptie een gratis regenponcho en uiteraard een instructie.

Kijk voor alle activiteiten op onze arrangementenpagina. Hotel Gieling heeft voor ieder wat wils!

(een auto- of brommerrijbewijs is wel noodzakelijk)

*te boeken op basis van beschikbaarheid

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]