Skip to main content
Reserveren

Goed nieuws voor fans en liefhebbers van The Rolling Stones. Op zondag 15 oktober 2017 is het zover, leadzanger Mick Jagger en consorten zullen de sterren van de hemel spelen in het Arnhemse Gelredome!

Voor het eerst sinds 2007 zullen The Rolling Stones Nederland verassen met een regulier concert. Het is al tien jaar geleden dat de oude rockers voor het laatst een concert gaven in Nederland. Een unieke kans dus!

Het Gelredome is zowel per auto als met openbaar vervoer goed te bereiken. Maar heb je geen zin in een lange reis naar huis? Kies dan voor het Rolling Stones arrangement bij Hotel Gieling. Hotel Gieling ligt op tien minuten rijden van het Gelredome en biedt de ideale uitvalbasis om het concert van de Stones te bezoeken en er een nachtje weg aan vast te plakken. Hotel Gieling is van alle gemakken voorzien om u een fijne avond en overnachting te bezorgen!

Wilt u liever een compleet verzorgd arrangement met haal en-breng service? Kies dan voor het Gelredome arrangement bij Hotel Gieling. Voor zowel de Rolling Stones op 15 oktober als voor Celine Dion op 23 juni heeft u de keuze om voor het Gelredome arrangement te kiezen.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”The Rolling Stones!” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Arrangement” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/events/rolling-stones/”][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl