Skip to main content
Reserveren

Na een fantastisch seizoen is het aantal hotelovernachtingen in de Nederlandse hotels in 2017 met 9 procent gestegen ten opzichte van het jaar eerder. Echter in 2016 steeg het aantal echter ook al. Deze groei komt door de aantrekkende economie en de groei van het aantal buitenlandse toeristen. Hotel Gieling profiteert ook van de structurele stijging. Wilt u een kamer boeken op korte termijn? Check dan van tevoren de beschikbaarheid, dat voorkomt een hoop teleurstellingen.

Hotel Gieling is een veelzijdig hotel. Naast de veertig comfortabele en moderne kamers, bieden wij tevens ruimte voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Hiervoor hebben we twee volledig uitgeruste vergaderzalen beschikbaar: een boardroom geschikt voor twintig personen en een congreszaal met ruimte voor vijftig personen. Wij kunnen hierbij afhankelijk van het tijdstip ontbijt, lunch of diner serveren vanuit ons restaurant. Heeft u iets te vieren? Dan bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Van een borrel tot een muzikale feestavond, alles is mogelijk bij ons!

Hotel Gieling beschikt over verschillende type kamers die geschikt zijn voor een overnachting voor één, twee of drie personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een reservering te plaatsen voor grotere groepen, neem daarvoor contact op met Hotel Gieling.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid in uw gewenste periode” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid in uw gewenste periode“][/call_to_action]