Skip to main content
Reserveren

Laat uzelf onderdompelen in gastvrijheid tijdens deze sfeervolle dagen. Volop gezelligheid en heerlijk tafelen, u vindt het bij Hotel Gieling!

Wij leggen onze gasten graag in de watten met een uitgebreid ontbijtbuffet. Iedere ochtend kunt u genieten van een luxe ontbijt met onder andere verschillende soorten verse broodjes, croissants, yoghurt, ontbijtgranen, vers fruit, gekookte eieren en een ruim assortiment beleg. Uiteraard wordt dit aangevuld met heerlijke dranken als koffie en thee, maar ook jus d’orange. Heeft u speciale ontbijtwensen? Aarzel niet om dit bij ons personeel aan te geven.

Op de lunchkaart in het hotelrestaurant vindt u een gevarieerd aanbod van diverse luxe belegde broodjes, salades en soepen. Met het uitgebreide aanbod heeft Hotel Gieling alles in huis om u te laten genieten van een heerlijke maaltijd. Onze kok staat altijd paraat om in te spelen op specifieke lunchwensen of verzoeken.

In het sfeervolle restaurant van Hotel Gieling kunt u á la carte genieten van culinaire gerechten die worden samengesteld met dagverse ingrediënten. Daag ons gerust uit zodat wij één van onze kernkwaliteiten, de flexibiliteit van Hotel Gieling Duiven, in de praktijk kunnen brengen!

Sluit de dag ontspannen af in de sfeervolle hotelbar van Hotel Gieling. In de bar kunt u genieten van een ruim aanbod verfrissende drankjes. Aan de tap hebben wij verschillende speciaalbieren en andere heerlijke drankjes. Ook kunt u in de bar genieten van een lekker hapje.

Lekker met z´n tweetjes of met het hele gezin er deze speciale dagen even tussenuit? Of u nu een kort verblijf wenst of alle dagen er tussen uit wil, alles is mogelijk bij Hotel Gieling!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]