Skip to main content
Reserveren

Deze maand en dit jaar, september 2019, is het 75 jaar geleden dat duizenden geallieerde soldaten rondom Arnhem landden om te vechten voor onze vrijheid. De slag om Arnhem veranderde het verloop van de Tweede Wereldoorlog én het leven van duizenden soldaten en 95.000 Arnhemmers. Om dit niet zomaar aan ons voorbij te laten gaan, worden er in Arnhem speciale activiteiten georganiseerd om de verbinding te leggen met het nu.

Hoewel de officiële Airborne wandeltocht er alweer op zit, worden er nog steeds bijzondere activiteiten georganiseerd in Arnhem. Dit weekend staat de agenda helemaal vol! Vanavond zal er bijvoorbeeld in de Eusebiuskerk een Market Garden Memorial concert gehouden worden, waarbij Double2, de Nederlandse Andrew Sisters en natuurlijk het Arnhems Promenade Orkest aanwezig zal zijn. Vanaf morgen, 14 september, zal er een Gilde Wandeling- fietstocht gehouden worden, waar u aan kunt deelnemen. Kijk voor meer informatie hier.

Voordat u dit weekend geniet van het heerlijke weer kunt u iedere ochtend bij Hotel Gieling smullen van een luxe ontbijtbuffet. Wij leggen onze gasten graag in de watten. Misschien heeft u speciale ontbijtwensen? Aarzel dan niet om dit bij ons personeel aan te geven. Na de verschillende ontbijtgerechten kunt u weer fris en fruitig van start gaan.

Na afloop verwelkomen wij u graag in het sfeervolle restaurant, waar u á la carte kunt genieten van culinaire gerechten die worden samengesteld met dagverse ingrediënten.
Hotel Gieling hoopt op een prachtige fiets- en wandeldag, met mooi weer, veel wandelaars en vooral een goede sfeer!