Skip to main content
Reserveren

Neerslag, wind, stroomuitval en kou. Kortom: schuilen geblazen! Vorige week werd geteisterd door barre weersomstandigheden met als klapper code rood. Ondanks de hevige storm stond Hotel Gieling klaar om van uw verblijf iets onvergetelijks te maken! Want het belangrijkste kenmerk van de familie en het hotel is dat gastvrijheid altijd op nummer één staat.

Stormt het buiten? Geen probleem! Bij Hotel Gieling zijn er binnen genoeg faciliteiten om evengoed een fijne dag te beleven. Want wist u bijvoorbeeld dat u iedere ochtend kunt genieten van een luxe ontbijtbuffet met ruime keuze uit verschillende ontbijtgerechten?

Op de lunchkaart in het hotel-restaurant vindt u een gevarieerd aanbod van diverse luxe belegde broodjes, salades en soepen. Ook voor een zakelijke bijeenkomst of een lunchbespreking is het restaurant ideaal. Met het uitgebreide aanbod heeft Hotel Gieling alles in huis om u te laten genieten van een heerlijke maaltijd. Onze kok staat altijd paraat om in te spelen op specifieke lunchwensen of -verzoeken.

In het sfeervolle restaurant van Hotel Gieling kunt u ook in de avond á la carte genieten van culinaire gerechten die worden samengesteld met dagverse ingrediënten. Onze chef-kok speelt graag in op uw persoonlijke wensen door iets anders te bereiden dan standaard op de menukaart staat. Daag ons gerust uit zodat wij één van onze kernkwaliteiten, de flexibiliteit van Hotel Gieling Duiven, in de praktijk kunnen brengen!

Weer of geen weer; wanneer u komt overnachten bij Hotel Gieling in Duiven, mag u erop vertrouwen dat wij voor u klaar staan om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken.

Met Gastvrije groet,

Hotel Gieling.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]