RESTAURANT & BAR

RESTAURANT & BAR

Het restaurant is de ideale plek om te ontbijten, lunchen en dineren. In de keuken wordt gewerkt met dagverse kwaliteitsproducten om u op ieder moment van de dag te voorzien van een heerlijke maaltijd. Op onze menukaart vindt u de nodige variatie. De kok bereidt graag iets anders dan standaard op de menukaart staat, laat u dus niet beperken door ons aanbod. We spelen graag in op uw wensen! Kom daarom heerlijk en uitgebreid tafelen voor ontbijt, lunch en diner in het restaurant van Hotel Gieling.

ONTBIJT

Iedere ochtend kunt u genieten van een luxe ontbijtbuffet met ruime keus uit verschillende ontbijtgerechten.

LUNCH

Op onze lunchkaart vindt u een gevarieerd aanbod van diverse belegde broodjes en andere lunchgerechten.

DINER

Op onze menukaart staan heerlijke gerechten die wij met dagverse ingrediënten samenstellen.

BAR

In onze sfeervolle bar kunt u de dag ontspannen afsluiten onder het genot van een drankje en een hapje.

ONTBIJT

Hotel Gieling legt haar gasten in de watten met een uitgebreid ontbijtbuffet. Iedere ochtend kunt u genieten van een luxe ontbijt met onder andere verschillende soorten verse broodjes, croissants, yoghurt, ontbijtgranen, vers fruit, gekookte eieren en een ruim assortiment beleg. Uiteraard wordt dit aangevuld met heerlijke dranken als koffie en thee, maar ook jus d’orange. Heeft u speciale ontbijtwensen? Aarzel niet om dit bij ons personeel aan te geven.

LUNCH

Op de lunchkaart in het hotelrestaurant vindt u een gevarieerd aanbod van diverse luxe belegde broodjes, salades en soepen. Ook voor een zakelijke bijeenkomst of een lunchbespreking is het restaurant ideaal. Met het uitgebreide aanbod heeft Hotel Gieling alles in huis om u te laten genieten van een heerlijke maaltijd. Onze kok staat altijd paraat om in te spelen op specifieke lunchwensen of verzoeken.

DINER

In het sfeervolle restaurant van Hotel Gieling kunt u á la carte genieten van culinaire gerechten die worden samengesteld met dagverse ingrediënten. Onze chef-kok speelt graag in op uw persoonlijke wensen door iets anders te bereiden dan standaard op de menukaart staat. Daag ons gerust uit zodat wij één van onze kernkwaliteiten, de flexibiliteit van Hotel Gieling Duiven, in de praktijk kunnen brengen!

BAR

Sluit de dag ontspannen af in de sfeervolle hotelbar van Hotel Gieling. In de bar kunt u genieten van een ruim aanbod verfrissende drankjes. Aan de tap hebben wij verschillende speciaalbieren en andere heerlijke drankjes. Ook kunt u in de bar genieten van een lekker hapje.

Hoewel ik via booking.com had aangegeven pas tussen 23:00 en 24:00 uur aan te komen, was dit kennelijk niet doorgekomen. Zekerheidshalve vanuit Arnhem nog gebeld: “Receptionist normaal tot 22:00 uur aanwezig, maar speciaal op mij gewacht tot 23:30 uur en vervolgens nog zeer vriendelijk en geduldig ingecheckt !”, waarvoor mijn dank!

Bekijk alle recensies

ARIE

NEDERLAND

De bereikbaarheid en locatie waren voor mij top. Mogelijkheden om naast de deur te eten. Goed restaurant,er werd mij gevraagd of de portie voldoende was anders kon er bij gevuld worden. Ivm met 4 Daagse had ik een koelbox mee, bij terugkomst vond ik een extra kaartje voor electriciteit omdat ik de sleutel mee had. Top!!! Verder heerlijk bed, airco aanwezig evenals koffie en theefaciliteiten.

Bekijk alle recensies

JOLANDA

NEDERLAND