Skip to main content
Reserveren

De heerlijke temperaturen van het zonnetje lokken ons weer naar buiten. Een perfecte reden om er eens lekker op uit te trekken!

Ons hotel is gelegen in een schitterend, toch vrijwel onbekend stukje Nederland. Oftewel De Liemers. Een verassende regio vol met schitterende dorpen, prachtige natuur, grote rivieren, volop ruimte en heerlijke streekproducten. Vanuit Hotel Gieling kunt u gemakkelijk recreƫren in het prachtige gebied van de Liemers. Hier kunt u fietsen en wandelen in een ongerept landschap.

Ook kunt u vanuit ons hotel in mum van tijd in het Horsterpark zijn. Het Horsterpark ligt ingeklemd tussen Westervoort en Duiven. Een in het oog springend onderdeel is de grote vijver met evenemententerrein. Daar is aankomend weekend veel te doen voor zowel jong als oud. Er zal dit weekend een grote vlooienmarkt georganiseerd worden, vol met kramen en grondplassen met zolder- en garageopruimingen, nostalgische spulletjes, meubelen, lampen, tweedehands kleding, speelgoed en nog veel meer. Voor de kinderen is er een speelbos en een kinderboerderij.

Wij helpen u graag met het inplannen van uw uitstapje!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]