Skip to main content
Reserveren

Carnaval 2020 staat weer voor de deur. Drie dagen vol gehos, verkleden en heel veel gezelligheid. Feesten tot in de late uurtjes of de vroege ochtend. Dat vergt energie voor tien. Die energie is hard nodig voor die rol als piraat, soldaat of hippie. Pre-carnaval relaxen doet u bij hotel Gieling!

Goed bijslapen voordat het feest losbarst die 23 februari. Nog even sporten zodat er na al die kapsalons geen schuldgevoel bestaat. Lekker genieten door het bingewatchen van de serie die u dan drie dagen moet missen. Of gewoon non-stop slapen in het bed uit al uw dromen. Sluit uzelf helemaal af en kom tot rust in een van onze eenpersoonskamers.

Genieten als Prins Carnaval
Liever samen of met het gezin de carnaval rustig beginnen? Overdag lekker wandelen in Nationaal Park Hoge Veluwe of aapjes kijken in Apenheul. ‘S avonds genieten als prins en prinses met gerechten aangeboden op een luxe menukaart. Nog even tot rust komen met een kopje thee of koffie en de volgende ochtend aanschuiven aan het dagverse ontbijtbuffet.

Zen-satie
Met onze luxe lunch een goed buffertje slaan voor de komende dagen vol drankjes, polonaises en verkleedpartijtjes. Lekker zen dankzij een heerlijk warme douche in onze comfortabele badkamer. Goed gedroomd in onze beste bedden. Helemaal opgeladen voor het grote feest deze carnaval.

Kom pre-carnaval relaxen bij hotel Gieling in Duiven, ga goed en uitgerust de carnaval in.

Alaaf!