FACILITEITEN

FACILITEITEN

Bij Hotel Gieling doen we er alles aan om u een zorgeloos verblijf te bieden. Daarom hebben we onze moderne kamers comfortabel ingericht en voorzien van alle nodige gemakken. Het gebruik van onze faciliteiten zijn eenvoudig voor te regelen en kunt u bij aankomst of tijdens uw verblijf met ons overleggen.

Wanneer u komt overnachten bij Hotel Gieling in Duiven, kunt u gerust stellen dat wij voor u klaar staan om uw verblijf zo plezierig mogelijk te maken.

Alle hotelkamers van Hotel Gieling beschikken over een comfortabele badkamer voorzien van alle gemakken. De badkamers zijn ingericht met een luxe douche, wastafel, toilet en een föhn.

Alle kamers beschikken over een bureau met koffie- en theefaciliteiten, zodat u op uw hotelkamer in alle rust kunt genieten van heerlijke warme dranken.

In iedere kamer hangt een moderne LCD-televisie. Door onze satellietschotels kunt u op uw hotelkamer zenders van over de hele wereld ontvangen, onder andere uit Amerika, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje en Italië. Als extra service kunt u kosteloos diverse sport-, film-, en adult kanalen ontvangen op de televisie op uw kamer.

Overal in het hotel heeft u toegang tot draadloos internet. Het gebruik van WiFi is gratis, zodat u zorgeloos online kunt zijn met uw smartphone, laptop of tablet.

In iedere hotelkamer is een ventilator aanwezig waarmee voor verkoeling en verfrissing kan worden gezorgd.

Wanneer u in Hotel Gieling verblijft, kunt u kosteloos gebruikmaken van de zeer moderne sport- en fitnessfaciliteiten bij multifunctioneel sportcentrum Sports Planet in Westervoort op 2 kilometer afstand van ons hotel. De bezoekerspas is af te halen bij onze receptie.