Skip to main content
Reserveren

Hotel Gieling in Duiven is de perfecte plek voor een overnachting nabij Arnhem. Het hotel beschikt over luxe kamers met comfort om heerlijk te overnachten. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten voor een onbezorgd verblijf! Zo zijn alle hotelkamers voorzien van een luxe badkamer met douche, wastafel, toilet en föhn, koffie- en theefaciliteiten, een LCD TV met satellietzenders en gratis WIFI. Tevens kunt u bij een verblijf in Hotel Gieling gebruik maken van fitnessfaciliteiten. Hotel Gieling beschikt over verschillende typen kamers die geschikt zijn voor een overnachting voor één, twee, of drie personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een reservering te plaatsen voor grotere groepen, neem daarvoor contact met ons op.

De luxe tweepersoonskamer bij Hotel Gieling is een comfortabele en moderne hotelkamer geschikt voor twee personen. Het tweepersoonsbed is heerlijk comfortabel om u van de beste nachtrust te voorzien. De kamer beschikt over veel daglicht waardoor u ook in de ochtend heerlijk zal ontwaken. Deze kamer is ook te boeken met verschillende arrangementen of activiteiten. Haal alles uit uw verblijf en geniet van al het moois dat de omgeving van Hotel Gieling te bieden heeft, met Arnhem en de Veluwe op een steenworp afstand. Bekijk alle arrangementen en activiteiten op de arrangementenpagina.

Naast het boeken van arrangementen kunt u bij Hotel Gieling ook uitstekend uw overnachting combineren met een zakelijk bezoek of vergaderingen en conferenties. Hotel Gieling beschikt over twee vergaderruimtes om iedere bespreking tot een succes te maken. Voor een zakelijk bezoek bieden wij verschillende arrangementen en voordelen aan. We denken graag met u mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een zakelijke offerte.

We willen graag dat u zich thuis voelt bij Hotel Gieling, daarom willen we meer inzicht krijgen in uw tevredenheid ten aanzien van Hotel Gieling. Wij willen u vriendelijk verzoeken om ná uw verblijf een recensie achter te laten. Zo kunnen wij ten alle tijden inspelen op uw persoonlijke wensen en zal uw volgende bezoek nog aangenamer zijn.

Bedankt voor het vertrouwen in Hotel Gieling. Geniet van uw verblijf en we zien u graag terug!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Neem contact op met Hotel Gieling” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”CONTACT OPNEMEN” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/contact/”][/call_to_action]