Skip to main content
Reserveren

Ieder jaar streeft Hotel Gieling ernaar om het de gasten nog aangenamer te maken tijdens een verblijf bij Hotel Gieling. Het hotel streeft daarom jaarlijks naar vernieuwingen die leiden tot nóg betere overnachtingen. Ook dit jaar zijn wij constant in beweging.

Voor het slapen gaan even een koude douche nemen, draaien in bed, worstelen tegen zweet en praktisch vastgelijmd aan de lakens. De extreme zomertempraturen op dit moment van het jaar zijn onvermijdelijk. Maar dat geldt niet voor binnen.

Hotel Gieling is de perfecte plek voor een overnachting nabij Arnhem.  Het hotel beschikt over luxe kamers met comfort om heerlijk te overnachten. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten voor een onbezorgd verblijf! En daar hoort natuurlijk ook airconditioning bij. Na de renovatie van het dak, was de optimale klimaatbeheersing in de hotelkamers aan de beurt.

Tijdens de warme zomeravonden is de tempratuur binnen enorm belangrijk. Vanaf deze week speelt de warmte geen rol meer. Iedere hotelkamer is voorzien van airconditioning!

Geniet van optimale verkoeling tijdens uw verblijf bij Hotel Gieling.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor meer informatie” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”MEER INFORMATIE” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/overnachten/”][/call_to_action]