Skip to main content
Reserveren

Lekker wandelen op de Hoge Veluwe, winkelen in Arnhem, heerlijk zwemmen bij recreatiegebied Rhederlaag of op reis door de mangrovebossen van Burgers’ Zoo. Wilt u weten wat u nog meer kan doen in de omgeving van ons mooie hotel? Wij helpen u graag verder met tips en adviezen.

Met 1,5 miljoen bezoekers per jaar is dierentuin Burgers’ Zoo de best bezochte attractie van Gelderland. Het park is 4,5 hectare groot en biedt onderdak aan ruim 400 diersoorten. Burgers’ Zoo is vooral bekend geworden om de indrukwekkende ‘ecodisplays’: dit zijn zeer natuurgetrouw nagebouwde leefgebieden. De bezoeker waant zich in de wilde natuur en krijgt zo een kijkje in gebieden waar men anders voor in het vliegtuig zou moeten stappen. Maar vanaf 13 juli 2017 opent Burgers’ Zoo een wel heel bijzonder ecosysteem: Burgers’ Mangrove!

Op een oppervlakte van maar liefst 3000 vierkante meter maakt de bezoeker als een ware ontdekkingsreiziger kennis met het grootste overdekte mangrovegebied ter wereld. Dit is een natuurlijk leefgebied van charismatische diersoorten als zeekoeien, wenkkrabben, vlinders vogels en vissen. De bezoeker van Burgers’ Zoo kan moeiteloos van de Afrikaanse savanne via een tropisch regenwoud en de Mojavewoestijn naar de oceaan van Zuidoost-Azië lopen – een unieke ervaring voor jong en oud.

Sluit uw dagje weg af met een heerlijk á la carte diner en droom weg in een luxe kamer van Hotel Gieling.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor meer informatie” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”MEER INFORMATIE” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl/omgeving/”][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl