Skip to main content
Reserveren

We kunnen wel zeggen dat 2020 een bijzonder jaar was, in vele opzichten. We hebben ons afgelopen jaar echter onvermoeid ingezet om bij iedereen, elke dag weer, een glimlach op zijn of haar gezicht te toveren en de beste service te leveren. En dat blijven we doen. Ondanks de aangepaste maatregelen staan we nog steeds met veel liefde voor u klaar. Bij Hotel Gieling bieden we u namelijk een fijne slaapplek aan in een heerlijke ambiance.

Het nieuws dat we geen ontbijt, lunch en diner meer aan tafel mogen serveren, heeft ook ons geraakt. Wij zitten echter niet bij de pakken neer en bieden u een aangepaste service. We hebben een speciale ontbijt- en dinerlijst gemaakt waar alle items op staan die u normaal bij het ontbijtbuffet of diner kunt bestellen. U kunt aangeven wat u wenst voor het ontbijt en op welk tijdstip. Op het door u aangegeven tijdstip is het mogelijk het ontbijt af te halen en te nuttigen op de kamer. Dit geldt ook voor het diner. Als extra mogelijkheid bieden wij ook ontbijtpakketten to go. Hiermee bieden wij u een goede start van de dag.

Met een blik op de toekomst kijken we uit naar 2021 en verwachten we er samen met u weer een fijn jaar van te maken. We zien u dan ook graag terug in ons hotel. Voor nu wensen we u hele fijne kerstdagen en een mooi uiteinde. Geniet ervan, blijf gezond en kijk naar elkaar uit. Op naar een nieuw jaar.