Skip to main content
Reserveren

Beste logé, restaurantgast of vergaderaar, helaas hebben we in de huidige periode wereldwijd te maken met het Coronavirus. Omdat Hotel Gieling veel waarde hecht aan de veiligheid en het welzijn van haar gasten willen we u heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met de huidige situatie.

Wees welkom
Bij Hotel Gieling doen we er al 10 jaar lang alles aan om u een veilig en prettig gevoel te bezorgen. Een situatie als deze laat onze gastvrijheid en glimlach niet verdwijnen. U kunt ook nu zorgeloos genieten van onze luxe hotelkamers, vergaderruimtes en het restaurant.

Onze maatregelen
Om de gezamenlijke veiligheid in ons hotel te waarborgen houden wij ons aan de algemene maatregelen van de overheid en het RIVM.

Wat we nog meer doen om ieders verblijf veilig en in alle rust te laten verlopen
– Op landelijk advies ontvangen we grieperige gasten graag op een ander moment.
(Als dit u betreft vergeet dan niet uw reservering te annuleren.)
– Deurklinken en balies worden zo vaak geboend dat een zonnebril nodig is tegen de oogverblindende schittering.
– De drank- en menukaarten spiegelen van de smetteloosheid. Bijkomend voordeel: uw haar zit altijd goed!
– We wassen onze handen tot ze zo droog zijn als de Sahara.
– Onze deur staat altijd open. We raken de klinken zo min mogelijk aan door de deuren van de openbare ruimtes alvast voor u open te zetten. Zo vermijden we indirect contact.

Omdat we geen handen schudden zullen we nog breder naar u lachen en vol passie naar u zwaaien. Wij staan voor u klaar, voel u welkom en veilig bij Hotel Gieling.