Skip to main content
Reserveren

Officieel is de zomer nog niet begonnen, maar de warmere temperaturen en zon die regelmatig haar gezicht laat zien, verklappen iets anders. Hoogtijd dus om er alleen of samen op uit te gaan en dan niet met de auto, maar met de fiets. Vanuit Hotel Gieling kunt u diverse routes fietsen die u langs de prachtigste plekken leiden.

De omgeving van Hotel Gieling heeft veel bijzondere, prachtige ontdekte, maar ook minder ontdekte plekken. Ga zelf met de fiets erop uit om deze locaties te ontdekken. Hotel Gieling is dé ideale uitvalsbasis om te vertrekken en weer te arriveren. U geniet bij ons van een welverdiende nachtrust en uitgebreid ontbijt waarna u er klaar voor bent om de omgeving te verkennen.

Route langs De Liemers
Wat dacht u van een route langs de Liemers? Fiets door fraaie natuurgebieden met afwisselend rivier- en weidelandschap. Mooie historische gebouwen en leuke plaatsen passeren onderweg de
revue. Ook kunt u een uitstapje maken naar park de Hoge Veluwe of de hoofdstad van Gelderland: Arnhem.

Bewaakte fietsenstalling
Zodra u weer bij Hotel Gieling aankomt, kunt u uw fiets in onze bewaakte fietsenstalling neerzetten. Hier staat uw fiets altijd veilig. U heeft tevens de mogelijkheid om een fiets bij ons te huren. Wij werken daarvoor samen met Ter Heerdt Fietsen.

Waar wacht u nog op? Geniet van een heerlijk verblijf en fiets erop los in de glorieuze omgeving van
ons hotel.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]