Skip to main content
Reserveren

Nu er extreem noodweer over delen van Italiƫ en Frankrijk trekt, is een vakantie in eigen land misschien wel een heel goed idee. Kom lekker vertoeven in Hotel Gieling. Wij zorgen ervoor dat er een lekker ontbijtbuffet voor u klaarstaat.

De veelzijdige omgeving
Hotel Gieling is gelegen in Duiven, vlakbij Arnhem. Al onze kamers zij voorzien van moderne faciliteiten, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw verblijf. De locatie is perfect voor iedereen die wil genieten van een heerlijk rustige, groene omgeving en tegelijkertijd de mogelijk wil hebben om door de winkelstraten te struinen, van terras naar terras te hoppen en de dag wil afsluiten bij een gezellig eettentje.

Restaurant Hotel Gieling
Toch liever een hapje eten in het restaurant van ons hotel? Dat is uiteraard geen enkel probleem. In ons sfeervolle restaurant kunt u genieten van dagverse producten die worden bereid tot culinaire hoogstand. Onze chef-kok laat zich graag uitdagen. Aarzel niet om uw persoonlijke wensen door te geven, we bereiden met alle plezier een gerecht dat niet op de kaart staat.

Kunst uit de regio
TIP: Hotel Gieling is gelegen in Duiven, wat onderdeel is van de Liemers. Om de omgeving een beetje beter te leren kennen kunt u een bezoek brengen aan het Liemers Museum. Deze zomer worden regionale kunstenaars in de gelegenheid gesteld hun werken in wisselende samenwerking te presenteren. Deze dynamische expositie is tot 1 september 2019 te bezoeken in het Liemers Museum, Kerkstraat 16 te Zevenaar. Het museum is van dinsdag tot en met zondag geopend tussen 14:00 en 17:00 uur.