Skip to main content
Reserveren

Vandaag is een dag als alle anderen. Of toch niet? Voor wie het nog niet was opgevallen: het is vandaag vrijdag de dertiende. Het is vandaag zo’n dag dat talloze mensen zich verstoppen onder de dekens. Bijna overal ter wereld is het een ongeluksdag behalve bij Hotel Gieling.

Trein gemist? Onder een ladder doorgelopen? Lekke band? Heeft een zwarte kat uw pad gekruist?
Of uitgegleden over een bananenschil? Het zat er weer aan te komen, die ongeluksdag waarvan iedereen hoopt dat hij zo snel mogelijk voorbij is. Hotel Gieling helpt u daar graag een handje bij!

Onze kok staat altijd paraat om in te spelen op specifieke lunchwensen of verzoeken.
Sluit de dag af met een heerlijk verfrissend drankje. Aan de tap hebben wij verschillende speciaal bieren en ander heerlijke drankjes voor een ontspannende avond.

Na een heerlijk diner en als afsluiter een fijn verfrissend drankje bent u in mum van tijd vrijdag de dertiende vergeten.

Kom en geniet bij Hotel Gieling!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl