Skip to main content
Reserveren

Het aanbreken van een nieuw jaar staat voor veel mensen in het teken van goede voornemens. Er wordt (nu écht) gezonder gegeten, meer bewogen en ga zo maar door. Wist u dat het ook op zakelijk gebied zeer efficiënt kan zijn om doelen te stellen en hier gedurende het jaar naar toe te werken?

Verandering van spijs doet eten
Misschien hanteert u onbewust een vast stramien op uw werk. U arriveert, pakt koffie en gaat aan de slag. Tussen de middag onderbreekt u het werk voor een korte lunch, waarna u de werkzaamheden al gauw weer hervat. Dag in, dag uit. Hoe verademend zou het zijn om dit eens helemaal anders te doen? Plan uw vergadering bijvoorbeeld eens op een externe locatie, of maak er zelfs een werklunch of –diner van. Een andere omgeving dan uw vertrouwde kantoor, en een ander ritme dan u gewend bent, kan namelijk zorgen voor vernieuwde inspiratie en motivatie. Verandering van spijs doet immers eten, niet waar?

Ervaar de zakelijke faciliteiten van Hotel Gieling
Hotel Gieling biedt verschillende faciliteiten waardoor uw zakelijke afspraken veranderen in een stukje ontspanning en uw werkdag weer helemaal opgefrist wordt. Kom bijvoorbeeld met uw collega’s en/of klanten ontbijten, lunchen of dineren in ons restaurant alwaar u de keuze heeft uit een varia aan culinaire gerechten of ontvang uw afspraak aan de bar voor een goede kop koffie. Ook onze vergaderruimten staan geheel tot uw beschikking, naar gelang u wenst inclusief smaakvolle catering. Wij zijn zo flexibel als u en uw organisatie wensen. Zodra u het eenmaal zelf ervaren heeft, merkt u al snel dat het helemaal niet zo lastig is om zakelijke, goede voornemens te laten slagen. Als u de mogelijkheden maar ziet.

Hotel Gieling wenst iedereen een gelukkig, gezond en succesvol 2019 en hoopt u gauw te mogen begroeten voor een persoonlijk dan wel zakelijk verblijf.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]

 

BESTE LOGÉ of RESTAURANTGAST,

Bij Hotel Gieling kunt u, ook tijdens deze corona-situatie, terecht voor een fijne overnachting. Wel op een andere manier dan normaal gesproken, we houden ons natuurlijk wel aan de regels van het RIVM, maar u kunt nog steeds genieten van uw welverdiende slaap in het hotel. In de ochtend kunt u bij ons genieten, net zoals altijd, van een luxe ontbijt. Ook kunt u à la carte genieten van culinaire gerechten voor het diner. Uiteraard met gepaste afstand in het restaurant of als roomservice.

Wilt u meer informatie over de desbetreffende maatregelen? Neem dan contact op via +31 (0) 26 311 11 50 of mail naar info@hotelgieling.nl