Skip to main content
Reserveren

Als u een drukke baan heeft is het vaak lastig om ook te denken aan een gezonde levensstijl. Toch is het juist met een drukke baan erg belangrijk om fit en gezond te blijven. Een gezond ontbijt, lunch en avondeten zorgen voor genoeg energie tijdens uw werkdag. Hotel Gieling helpt u daar graag een handje bij!

Hotel Gieling legt haar gasten graag in de watten. Zo kunt u iedere ochtend voordat u in een meeting gaat genieten van een luxe ontbijt. Zo kunt u onder andere genieten van verse broodjes, yoghurt en vers fruit. Uiteraard kan dit gepaard gaan met een goede kop koffie om vol energie in uw meeting te stappen. In de pauze kunt u ervoor kiezen om een heerlijke wandeling in het natuurgebied de Veluwe te maken. Hotel Gieling zorgt dat er bij aankomst een verassende lunch klaar staat met luxe broodjes, salades en soep.

Wanneer de avond valt en u de laatste mailtjes beantwoordt in het sfeervolle restaurant van Hotel Gieling, zorgt de kok ondertussen voor een culinair hoogstandje samengesteld uit dagverse ingrediënten. Heeft u persoonlijke wensen? Geef dit dan zeker aan. De chef-kok speelt hier graag op in. Om de dag ontspannen af te sluiten, kunt u in de sfeervolle hotelbar van Hotel Gieling genieten van een ruim aanbod verfrissende drankjes. Wij doen er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken en we staan dan ook altijd paraat om in te spelen op uw persoonlijke wensen.

Daag ons gerust uit zodat wij één van onze kernkwaliteiten, de flexibiliteit van Hotel Gieling Duiven, in de praktijk kunnen brengen!