Skip to main content
Reserveren

De maand augustus zit er alweer bijna op. Daarmee is ook de zomervakantie in alle delen van het land officieel afgelopen. Men gaat opgeladen weer aan het werk of naar school. Heeft u deze zomer geen vakantie gehad? Gun uzelf en uw gezelschap dan een overnachting bij Hotel Gieling en geniet alsnog van dat fijne, ontspannen gevoel. Niets moet, relaxen mag!

Culinair restaurant
De totale ontspanning begint al zodra u binnenkomt. Onze medewerkers doen er alles aan om u in de watten te leggen. Na het inchecken verwelkomen wij u dan ook graag in ons sfeervolle restaurant, waar u geniet van een culinair á la carte menu van dagverse ingrediënten. Geeft u de voorkeur aan een gerecht dat niet op de kaart staat? Daag onze chefs uit en proef de verfijnde flexibiliteit. Na het smaakvolle diner kunt u de avond in stijl afsluiten in de gezellige hotelbar, waar u geniet van een ruim aanbod verfrissende drankjes, wijnen en speciaalbieren. En heeft u nog een beetje ruimte over? Sla dan ook zeker de lekkere hapjes niet over. Proost met uw gezelschap op de avond, op elkaar en op uw minivakantie. Iedereen verdient het om er zo nu en dan even lekker tussenuit te gaan.

Luxe hotelkamer met moderne faciliteiten
Zodra u zich naar uw hotelkamer begeeft, wordt de fijne beleving verder voortgezet. Uw kamer is uitgerust met een of meerdere heerlijke bedden (voor één tot maximaal drie personen), een luxe badkamer en alle moderne faciliteiten die u wenst. Zodra u zich achterover laat vallen op het matras voelt u het direct: de ontspanning trekt door uw lichaam. Een overnachting in Hotel Gieling is natuurlijk niet compleet zonder bezoek aan het uitgebreide ontbijtbuffet. Iedere ochtend kunt u genieten van een luxe ontbijt met onder andere verschillende soorten verse broodjes, croissants, yoghurt, ontbijtgranen, vers fruit, gekookte eieren en een ruim assortiment beleg. Uiteraard wordt dit aangevuld met heerlijke dranken als koffie, thee en verse jus d’orange. De keuze is groter dan uw maag, dus kom gerust eens terug om álles te proeven.

Plan vandaag nog uw eigen minivakantie bij Hotel Gieling en ga ontspannen het najaar in!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]