Skip to main content
Reserveren

Een brainstorm met collega’s, een maandelijkse vergadering waarbij de cijfers worden besproken of een halfjaarlijkse meeting om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen ; op de meeste kantoren wordt regelmatig vergaderd. Hoe vaak heeft u tijdens een zakelijke bijeenkomst om zich heen gekeken en mensen zien geeuwen, afgewisseld met druk krabbelen op hun notitieblok? Dat is verleden tijd! Een vergadering kan zeer effectief en vernieuwend zijn wanneer deze op een externe locatie plaatsvindt. Daarom geven wij u graag vijf redenen om eens bij Hotel Gieling te komen vergaderen.

1. Inspirerend
Uw huidige kantooromgeving kunt u inmiddels wel dromen. Iedere vergadering weer kijkt u naar dezelfde witte muur, met dezelfde schilderijen en dezelfde plant in de hoek. Het is bewezen dat een andere omgeving zorgt voor inspiratie en nieuwe ideeën. Vergader daarom eens buiten de deur, bijvoorbeeld in de vergaderzalen van Hotel Gieling.

2. Prioriteit
Zodra u in een gehuurde vergaderzaal plaatsneemt, heeft u een beter besef van tijd. U en uw collega’s of klanten hebben een afgekaderd aantal uren voor de geplande meeting. Hiervoor wordt betaald en daardoor wordt er minder gegeind, gegeeuwd en getekend. Er wordt gedaan waarvoor u komt: zaken!

3. Geen afleiding
Aanhakend op het tweede punt hierboven, wordt u in de vergaderzalen van Hotel Gieling niet gestoord. Hoe vaak is het u al overkomen dat een collega de vergadering onderbrak omdat er ‘toch wel een heel dringend telefoontje’ binnenkwam? Wanneer u bij ons vergadert, bent u uitsluitend aangewezen op uw gezelschap en geniet u van de rust.

4. Faciliteiten en comfort
Hotel Gieling beschikt over een aantal volledig uitgeruste vergaderzalen waardoor het u aan niets ontbreekt. In de ruimte beschikt u onder andere over koffie, thee en gekoelde dranken, maar ook fijne stoelen, flip-overs en een beamer met scherm zijn zeker aanwezig. U hoeft zelf niets mee te nemen.

5. Goede combinatie van werk en ontspanning
Begin de vergaderdag met een heerlijk ontbijt, pauzeer met een al even smakelijke lunch en sluit indien gewenst af met een gezamenlijk culinair diner. Zo wordt het noodzakelijke afgewisseld met het aangename. Hotel Gieling beschikt naast de vergaderzalen, een restaurant en een bar ook over luxe hotelkamers mochten u en u collega’s willen blijven slapen.
Kortom: kom met uw klanten en/of collega’s vergaderen bij Hotel Gieling en keer huiswaarts vol goede plannen. Daar wordt u én uw bedrijf zeer gelukkig van.

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]