Skip to main content
Reserveren

Don’t worry, be lazy! Het is vandaag internationale niksdoedag. Dat betekend dat we vandaag extra stilstaan bij het lui zijn. U kent het allemaal maar al te goed: na een lange werkdag staat er sporten op het programma, maar eigenlijk heeft u veel meer zin om in een warm bed te kruipen, Netflix aan te zetten en er vervolgens niet meer uit komen. Oké, alleen voor eten en drinken dan. De medewerkers van Hotel Gieling zorgen er voor dat u als gast niets tekort komt. Wij leggen onze gasten graag in de watten, want wij denken dat lui zijn af en toe goed doet.

Hotel Gieling in Duiven is de perfecte plek voor een overnachting nabij Arnhem. Het hotel beschikt over luxe kamers met comfort om heerlijk te overnachten. Alle kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten voor een onbezorgd verblijf! Zo zijn alle hotelkamers voorzien van een luxe badkamer met douche, wastafel, toilet en föhn, koffie- en theefaciliteiten, een LCD TV met satellietzenders en gratis WIFI. Tevens kunt u bij een verblijf in Hotel Gieling gebruik maken van fitnessfaciliteiten. Hotel Gieling beschikt over verschillende typen kamers die geschikt zijn voor een overnachting voor één, twee, of drie personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een reservering te plaatsen voor grotere groepen, neem daarvoor contact met ons op.

Want of u nu in uw eentje in de stoel ploft met een heerlijk ontspannend boek, met uw geliefde series bingewatcht of met vriendinnen urenlang wijntjes drinkt. Het kan allemaal bij het gastvrije Hotel Gieling.

Wij verwelkomen u graag in Duiven!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Kijk hier voor de beschikbaarheid” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Beschikbaarheid” cs_call_to_action_button_link=”Kijk hier voor de beschikbaarheid“][/call_to_action]