HOTEL GIELING

OVER HOTEL GIELING

DE MEDEWERKERS VAN HOTEL GIELING ZORGEN ER GRAAG VOOR DAT U ALS GAST NIETS TEKORT KOMT.
BENT U TEVREDEN, DAN ZIJN WIJ HET OOK.

Over Hotel Gieling
Al ruim zestien jaar staat familiebedrijf Hotel Gieling in de streek De Liemers symbool voor Gelderse gastvrijheid. Het is de perfecte uitvalsbasis voor zowel natuurliefhebbers en sportliefhebbers als zakelijke bezoekers en shopaholics. Het familiebedrijf Hotel Gieling is gelegen aan de rand van de Duitse grens in het oosten van Nederland. De centrale ligging van Duiven vormt een mooi startpunt voor velerlei activiteiten.

Bij de familie Gieling staat gastvrijheid op de eerste plaats. Of je nu komt overnachten in het hotel, komt dineren in het restaurant of een zaal wilt huren voor een vergadering, wij ontvangen je van harte en doen er alles aan om je verblijf comfortabel te maken. Ontdek waarom zoveel mensen voor Hotel Gieling kiezen, kom langs.

Familiebedrijf
Hotel Gieling is een familiebedrijf opgericht in 2015, door de familie Gieling. Sinds 2009 gaat Hotel Gieling de toekomst tegemoet in een compleet verbouwd en gerenoveerd hotel. Persoonlijk, gedreven en onderscheidend, zijn drie kernwaarden waarmee de familie en haar medewerkers van het hotel klaar staan voor haar gasten. Wij doen er alles aan om jou een onvergetelijk verblijf van hoge kwaliteit te bezorgen, waarbij aan al jouw wensen wordt voldaan.

Kamers
Wanneer je overdag hebt genoten van de prachtige natuur, een activiteit of een drukke werkdag, ben je bij ´s avonds van harte welkom in één van de comfortabele kamers van Hotel Gieling. Het hotel beschikt over eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en familiekamers. De comfortabele kamers zijn alle voorzien van airconditioning, eigen koffie- en theefaciliteiten, een badkamer, LCD-televisie en gratis draadloos internet.

Restaurant en bar
Na een heerlijke wandeling, een fanatieke fietstocht of een intensieve vergadering kunt u bijkomen en genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner in ongedwongen sferen. Hotel Gieling heeft een mooi restaurant met ruim 50 zitplaatsen, het restaurant kan uitgebreid worden naar 100 zitplaatsen. Met een grote glimlach serveert de bediening in de ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet en tijdens de lunch of het diner word je verwend met dagverse á la carte gerechten. Voor ieder wat wils.

Zakelijke bijeenkomst
Hotel Gieling biedt voor zakelijke gasten twee uitstekende zalen voor een vergadering, presentatie, sollicitatiegesprek of een bijeenkomst met management of relaties. Hotel Gieling beschikt over een eigen parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Laat de verzorging gerust aan ons over. Wij zorgen voor verse koffie, thee of eventueel andere drankjes en hapjes. Er is Wi-Fi en op verzoek zetten we alle zakelijke presentatiemiddelen voor u klaar.

Activiteiten en faciliteiten
Lente, zomer, herfst of winter, in alle seizoenen is er genoeg te ondernemen in de omgeving van Arnhem. Wil je de drukte vermijden? Dan is de Veluwe een ontspannen locatie om te wandelen of te fietsen. Enthousiast meezingen tijdens Het Mega Piratenfestijn of volle bak genieten bij AC/DC in het Gelredome klinkt jou misschien ook wel als muziek in je oren. Alle activiteiten zijn ideaal te combineren met een verblijf bij Hotel Gieling. Kijk voor alle activiteiten bij arrangementen!

Bereikbaarheid
Hotel Gieling ligt ontzettend centraal en is makkelijk te bereiken via de snelweg A12 (afrit 27 – Westervoort). Hotel Gieling beschikt over een eigen parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Met het openbaar vervoer vanaf Centraal Station Arnhem rijden lijn 26 en 27 naar bedrijventerrein Nieuwgraaf. Ook zo is het hotel gemakkelijk te bereiken.

HOTEL STATISTIEKEN

Al onze belangrijke nummers. Voel je vrij om ons een bericht te sturen.

40

LUXE KAMERS

8897

GASTEN VERWELKOMD

8

KLANTWAARDERING BOOKING.COM

ONS VERHAAL

De familie Gieling en alle medewerkers staan voor gastvrijheid, persoonlijk contact en kwaliteit.

Familiebedrijf

De familie Gieling runt met grote passie het Hotel Gieling. Het belangrijkste kenmerk van de familie en het hotel is dat gastvrijheid altijd op nummer één staat. We doen er alles aan om u een onvergetelijk verblijf van hoge kwaliteit te bezorgen waarbij aan al uw wensen wordt voldaan. Een drie sterren hotel met een zes sterren service!

Al 10 jaar gastvrij

Hotel Gieling is opgericht in 2005 en dus al 10 jaar gastvrij! In deze tien jaren hebben we mooie ontwikkelingen mogen meemaken en we zijn trots op waar Hotel Gieling nu staat. Zo hebben we in de loop van de jaren alle kamers gemoderniseerd en voordien van een luxe inrichting. Wat gedurende de 10 jaar onveranderlijk is gebleven, is het gastvrije en vriendelijke karakter van het hotel.

Service

Het belangrijkste kenmerk dat bij Hotel Gieling en al haar medewerkers centraal, is gastvrijheid. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Heeft u speciale wensen of voorkeuren voor uw verblijf? Laat het ons gerust weten! We stellen ons flexibel op en doen er alles aan om uw verblijf onvergetelijk te maken.