Skip to main content
Reserveren
Nieuws

Hotel Gieling: voor al uw zakelijke maaltijden

By 16 juni 2017No Comments

Bent u opzoek naar een sfeervolle, rustige en moderne locatie voor een zakelijke lunch of diner in Duiven of de omgeving? Hotel Gieling is daar de perfecte plek voor!

Het restaurant in Hotel Gieling is de ideale plek om te ontbijten, lunchen en dineren. In de keuken wordt altijd gewerkt met dagverse kwaliteitsproducten om u op ieder moment van de dag te voorzien van een heerlijke maaltijd. Op onze menukaart vindt u de nodige variatie om u te blijven verrassen. De kok bereidt graag iets anders dan standaard op de menukaart staat, dus laat u niet beperken door ons aanbod. We horen graag uw suggesties en spelen graag in op uw wensen! Kom daarom heerlijk en uitgebreid tafelen voor ontbijt, lunch en diner in het restaurant van Hotel Gieling.

Wij zijn zo flexibel mogelijk. Zo maken we aangepaste ontbijttijden als dat gewenst is. Lunchen en vergaderen, dineren en vergaderen of alleen vergaderen. Het is allemaal mogelijk. Ook lunchpakketten, groepsdiners en buffetten behoren tot de mogelijkheden. Wij zorgen dat deze naadloos aansluiten op uw wensen.

Kom snel langs en laat u verassen door onze service!

[call_to_action column_size=”1/1″ cs_call_action_title=”Bekijk hier de website!” cs_call_to_action_bg_img1=”Browse” cs_call_to_action_icon_background_color=”#f4f4f4″ cs_call_to_action_button_text=”Hotel Gieling” cs_call_to_action_button_link=”https://jessetesting.devswitch.nl//”][/call_to_action]