Skip to main content
Reserveren

Er vinden in het grootste theater van Nederland vaak meerdere hoogtepunten plaats. Eerder hardcorefeest Qlimax en het Mega Piraten festijn. In het vooruitzicht de bokswedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. De meeste evenementen zijn jaarlijks terugkerend evenementen dat veel publiek trekt uit zowel binnen- als buitenland. Omdat deze feesten duren tot in de vroege uurtjes, is een slaapplek geen overbodige luxe. Hotel Gieling biedt deze slaapplek.

Hotel Gieling is er voor zakelijke gasten en toeristen die de regio aandoen en deze een fijne overnachting te bieden. In een heerlijke ambiance en dat ook nog eens op een centrale plek. Ook voor de organisatoren en gasten van evenementen biedt Hotel Gieling een oplossing. Een prachtig voorbeeld hiervan is het evenement Qlimax. Hotel Gieling heeft een samenwerking met de organisatoren van Qlimax. Dat betekent dat wij aan bezoekers die graag willen overnachten en de organisatie een plek aanbieden in onze fijne hotel, gelegen dichtbij de A12.

Volledige service
Echter, dat is niet alles. Omdat wij graag een volledige service bieden, zorgen wij er ook voor dat het vervoer van en naar locatie geregeld wordt. Zo nemen wij alle zorg uit handen en kan men optimaal genieten.

Veelzijdig hotel
Niet alleen de organisatie van Qlimax helpen wij graag. Ook aan andere bedrijven die een evenement houden in de buurt, zoals in het Gelredome, bieden wij een helpende hand. Hotel Gieling is een veelzijdig hotel waar gastvrijheid en service centraal staan en waar veel mogelijk is. Wilt u meer informatie over onze diensten en service? Neemt u dan contact met ons op.